Prevozi

Že več kot 30 let z vami na poti

Naš primarni cilj je našim strankam zagotoviti varno in visoko kakovostno storitev. Avtobusi, minibusi in kombiji, ki jih boste našli v našem podjetju, so skrbno izbrani, da vam nudijo varno, udobno in sproščeno vožnjo.

Naša storitev zajema najem vozil z voznikom za enodnevne izlete, večdnevna potovanja po Sloveniji in tujini, prevoze na letališča, pristanišča in železniške postaje, šolske prevoze, šolske izlete in ekskurzije, romanja, prevoze na poroke, poslovne večerje, koncerte, kongrese, posebne priložnosti ter vse prevozne storitve na zahtevo stranke.

Zadovoljstvo strank je za nas zelo pomembno, zato je naša ekipa sestavljena iz usposobljenega, skrbno izbranega in preverjenega osebja. Značilnosti osebja so dolgoletne izkušnje, zanesljivost, točnost in jezikovna usposobljenost za zadovoljevanje potreb vsakega potnika. Zaradi tega je družba Mivax d.o.o. na Goriškem in širše postala referenčna točka za organizatorje potovanj, zveze, združenja, šole in javne organe, ki imajo opravka z organizacijo prevozov oseb.

Naš vozni park zajema vozila znamke Mercedes-Benz, različnih velikosti (število sedežev) avtobusov, midi busov, mini busov, kombijev in osebnih vozil. Izbirate lahko med 16, 20, 30, 35, 40, 51, 53 in 55 sedežnimi avtobusi. Za manjše skupine pa vam nudimo tudi kombije z do 8 sedeži in osebna vozila z do 4 ali 6 potniškimi sedeži.

Vsa naša vozila zagotavljajo varna in udobna kratka ali dolga potovanja. V servisnih prostorih skrbimo za tehnično brezhibnost in preventivno vzdrževanje naših lastnih vozil. Naša vozila zagotavljajo najvišji standard udobja in varnosti na vaših izbranih potovanjih.