Domov arrow Izleti za skupine arrow Hrvaška arrow Kornati in Plitvice - 2 dni

TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

 

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .

 

OBVESTILO

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da imamo do nadaljnjega pisarno odprto po sledečem urniku:

od 09:00 do 16:00 ure

Sobote in prazniki zaprto.

Za informacije izven urnika smo dosegljivi preko vseh naših elektronskih naslovov.


Kornati in Plitvice - 2 dni Natisni E-pošta

KORNATI IN PLITVICE

1.dan: NOVA GORICA-KUKLJICA-KORNATI

Odhod avtobusa iz Nove Gorice ob 00,30. Vožnja mimo Rijeke in Senja, ter po jadranski magistrali do Zadra. V Zadru vkrcanje na trajekt in plovba na otok Ugljan. Namestitev v Turističnem naselju Kukljica in takoj nato odhod na celodnevno križarjenje po Kornatskem arhipelagu. Z barke si boste v miru ogledali prekrasne otoke z nenavadnimi imeni (Baba, Trbuh, Mrtvac ...) in uživali v lepoti barv in oblik. Če bodo temperature dopuščale, se boste lahko kopali v kristalno čistem morju. Za dobro vzdušje bodo poskrbeli na ladji, saj vam bodo pripravili pravi ribji piknik. Pozno popoldan povratek v Kukljico. Večerja in po večerji zabava ob glasbi. Prenočevanje.

2.dan: KUKULJICA-PLITVICE-NOVA GORICA

Po zajtrku vožnja s trajektom do Zadra in nato do narodnega parka Plitvice. Plitvička jezera so eden najlepših naravnih pojavov v Evropi in so pod okriljem svetovne organizacije Unesco. Po parku se bomo popeljali z ladjico in panoramskim avtobusom, užitek pa bo tudi sprehod po številnih stezicah in poteh. Popoldne kosilo in nato začetek vračanja proti Novi Gorici, kamor je predviden prihod v poznih večernih urah.