TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

 

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .

 

OBVESTILO

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da imamo do nadaljnjega pisarno odprto po sledečem urniku:

od 09:00 do 16:00 ure

Sobote in prazniki zaprto.

Za informacije izven urnika smo dosegljivi preko vseh naših elektronskih naslovov.


Istra - 1 dan Natisni E-pošta

ISTRA

SEČOVLJE-POREČ-ROVINJ-PULA-PAZIN

Odhod avtobusa iz N.Gorice  ob 6:00 izpred dogovorjenega mesta. Vožnja po italijaski strani mimo Trsta do Sečoveljskih  solin (približno 850 ha) ob ustju reke Dragonje. Sečoveljske soline so kot bogata zakladnica rastlinskega in živalskega sveta uvrščene med najpomembnejše lokalitete naravne dediščine v Sloveniji. Ogled.

Sledi vožnja do Hrvaške meje, po opravljenih obmejnih formalnostih nadaljevanje vožnje do Poreča. Ogled mesta. Nadaljevanje poti do Rovinja, ki je za nekatere najlepše mesto na istrski obali. Mesto je zgrajeno na otoku v značilnem srednjeveško-sredozenskem slugu in je umetno povezano  s kopnim. Nad mestom bedi že od daleč vidna cerkev Sv. Evfemije z najvišjim zvonikom v Istri (63m), posnetkom zvonika s trga Sv. Markav Benetkah. Po sprehodu po čudovitem mestu sledi pozno kosilo. Prosto.

V popoldanskih urah se bomo odpravili na ogled mesta Pule. Ogled mestnih znamenitosti ter možnost ogleda rimskega amfiteatra (doplačilo).

Sledi povratek proti domu mimo Pazina po italijanski strani do Nove Gorice s prihodom v večernih urah.