Domov arrow Izleti za skupine arrow Hrvaška arrow Narodni park BRIONI - 2 dni

TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

 

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .

 

OBVESTILO

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da imamo do nadaljnjega pisarno odprto po sledečem urniku:

od 09:00 do 16:00 ure

Sobote in prazniki zaprto.

Za informacije izven urnika smo dosegljivi preko vseh naših elektronskih naslovov.


Narodni park BRIONI - 2 dni Natisni E-pošta

Pustite se zapeljati v raj! V objem blage mediteranske klime, kjer uspeva 680 vrst avtohtonih in eksotičnih rastlin, na otoke, ki so dom 150-im vrstam ptic, kjer se je pisala zgodovina in kjer se piše prihodnost... Doživite razkošje, ki ga ponujajo Brioni.

Narodni park BRIONI

Odhod avtobusa iz Nove Gorice v zgodnjih jutranjih urah, z zbirališča po dogovoru. Vožnja proti hrvaški meji. Po opravljenih obmejnih formalnostih nadaljevanje vožnje mimo Buzeta in Istrskih Toplic do Fažane. Vkrcanje na ladjo, vožnja na otok Veliki Brion. S turističnim vlakom se bomo popeljali po otoku, uživali ob pogledu na številne živali in rastline, ki jih bomo lahko fotografirali, naredili postanek pri arheoloških izkopaninah... Zanimiv bo tudi ogled stalne razstave » Tito na Brionih », ki prikazuje obdobje, v katerem so se na Brionih srečevali politiki z vsega sveta. Po ogledu povratek v Fažano. Vožnja do Pulja, kulturnega in gospodarskega središča Istre. Ogled dobro ohranjenega rimskega amfiteatra (doplačilo) in drugih mestnih znamenitostih. Popoldan odhod proti domu s krajšimi vmesnimi postanki. Ob poti postanek za večerjo.