Domov arrow Izleti za skupine arrow Italija arrow Rim in San Marino - 2 dni

TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .


OBVESTILO

URNIK od 01.07. – 31.07.2020

Od 01.07. do 31.07.2020 bo turistična agencija MIVAX odprta od 10:00 do 14:00 ure.

Sobote in prazniki zaprto.

 

 
Rim in San Marino - 2 dni Natisni E-pošta

1.dan: NOVA GORICA- RIMINI

Odhod avtobusa iz Nove Gorice v zgodnjih jutranjih urah, zbirališča po dogovoru. Vožnja preko mejnega prehoda z Italijo, nadaljevanje poti s krajšimi vmesnimi postanki za osvežitev mimo Benetk in Padove do Riminija. Takoj po prihodu sledi ogled MUZEJA LETALSTVA. V tematskem parku na prostem, ki se razprostira na kar 80.000 m3 so razstavljena vsa pomembna letala in druga zračna plovila iz časa II. svetovne vojne in po njej. V muzeju, ki se nahaja znotraj parka so na ogled pilotske obleke, oprema, razne zbirke pomembnih pilotov in njihovih dosežkov itd... Popoldne se bomo zapeljali na ogled FERRARIJEVEGA in ABARTH MUZEJA v Falciano. Tu je kronološko prikazana zgodovina vozil in razstavljeni modeli vozil g. Ferrarija in Abartha. Po končanih ogledih sledi vožnja do hotela, nastanitev in večerja. Po večerji možnost obiska nočne zabave v mestu (diskoteke, bari). Nočitev v hotelu.

2.dan: RIMINI - SAN MARINO - NOVA GORICA

Po zajtrku si bomo ogledali najstarejšo evropsko republiko SAN MARINO. Daljši postanek za ogled mestnih znamenitosti: srednjeveška trdnjava, vladna palača, cerkev S. Marina,... Prosto za samostojne oglede in nakupe. Sledi vožnja s krajšimi vmesnimi postanki mimo Benetk proti domu. Prihod v Novo Gorico je predviden v poznih večernih urah.