Domov arrow Izleti za skupine arrow Češka arrow Češka za ljubitelje piva - 4 dni

TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

 

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .

 

OBVESTILO

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da imamo do nadaljnjega pisarno odprto po sledečem urniku:

od 08:00 do 17:00 ure

Sobote in prazniki zaprto.

Za informacije izven urnika smo dosegljivi preko vseh naših elektronskih naslovov.


Češka za ljubitelje piva - 4 dni Natisni E-pošta

PROGRAM IZLETA:

1. dan: NOVA GORICA - ...

Odhod avtobusa z zbirališča v Novi Gorici, v večernih urah. Vožnja  preko mejnega prehoda v Italijo in dalje proti Avstriji, mimo Linza na Češko s krajšimi postanki med potjo za osvežitev. Nočna vožnja.

2. dan: ... - ČEŠKY KRUMLOV - ČEŠKE BUDEJOVICE  - HLUBOKA  -  PRAGA

V jutranjih urah prihod na Češko do zanimivega srednjeveškega mesteca ČEŠKY KRUMLOV - z izredno lepo ohranjenim mestnim jedrom, gradom in cerkvami. Nadaljevanje poti mimo ČEŠKIH BUDEJOVIC, ki se ponašajo z lepo urejenim glavnim trgom, do gradu HLUBOKA, ki je pravi muzej pohištva in umetnin. Sprehod po čudovitem parku, nato pa bomo pohiteli proti PRAGI, kamor bomo prispeli v popoldanskem času. Ogledali si bomo mestno središče: Vaclavski trg, nad katerim dominira Nacionalni muzej;  Staromestni trg, ki je center Starega mesta, tu stojita cerkev Sv. Mikulaša in Tyinska cerkev; pa še Astrološko uro. Sledi vožnja do hotela, namestitev, večerja in prenočevanje.

3. dan: PRAGA

Po zajtrku podrobnejši ogled PRAGE, čudovitega mesta z veličastno zgodovino in bogato tradicijo kulture in umetnosti. Praga je bila že od nekdaj zbirališče boemov in umetnikov. Dobrodošli torej v PRAGI! Vabijo vas Hradčani s prečudovito katedralo Sv.Vida, svojevrstno doživetje je sprehod po Zlati ulički, kjer nobena hiška ni višja od 2 metrov. Lep in ogleda vreden je tudi renesančni dvorec Belvedere s pojočo fontano; sprehod po več kot 500m dolgem Karlovem mostu, na katerem lahko občudujemo glasbenike, najrazličnejše trgovce, slikarje in druge umetnike. Na poti do glavnega Vaclavskega trga, bomo občudovali številne trgovine - od najbolj cenenih do najprestižnejših. Seveda, pa si bomo med ogledi vzeli tudi čas za kavico... Večerja nas čaka v eni izmed praških pivnic. Nočitev v hotelu. 

4. dan: PRAGA - PLZEN - KARLOVY VARY - NOVA GORICA

Po zajtrku slovo od Prage in vožnja v PLZEN, ter postanek za ogled pivovarne in pokušina piva, nato nadaljevanje poti do svetovno znanih term KARLOVY VARY. Krajši postanek za sprehod in ogled tega svetovno znanega zdravilišča, nato sledi povratek proti domu. Po prestopu meje po želji postanek za dobro večerjo. Prihod domov je predviden v poznih nočnih urah.