Domov arrow Izleti za skupine arrow Balkan - več držav arrow Sarajevo-Črna Gora-Dubrovnik 5 dni

TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .


OBVESTILO

URNIK od 01.08. – 31.08.2020

Od 01.08. do 31.08.2020 bo turistična agencija MIVAX odprta od 10:00 do 14:00 ure.

Sobote in prazniki zaprto.

 

 
Sarajevo-Črna Gora-Dubrovnik 5 dni Natisni E-pošta

PROGRAM IZLETA:

1. dan: NOVA GORICA - SARAJEVO

Odhod avtobusa v jutranjih urah z zbirališča po dogovoru. Vožnja v smeri proti hrvaški meji mimo Zagreba in Slavonskega Broda proti SARAJEVU. Sledi ogled mestnega središča in sprehod po Baščaršiji... Namestitev v hotelu in večerja. Po želji večerja v restavraciji na Baščaršiji. Nočitev v hotelu.

2. dan: SARAJEVO - DURMITOR - PODGORICA - BUDVA

Po zajtrku v hotelu sledi vožnja mimo Foče, do Črnega jezera na Durmitorju. Postanek za ogled. Nadaljevanje poti mimo Nikšića do PODGORICE. Sledi ogled mesta. Po končanih ogledih vožnja do BUDVE, najbolj obiskanega turističnega središča Črne gore. Slikovita stara metropola za obzidjem skriva številne kulturno-zgodovinske znamenitosti. Nasproti mesta je otok Sv. Nikola, ki so ga domačini poimenovali »Mali Hawaii«. Nastanitev v hotelu in večerja. Zvečer prosto za individualni nočni ogled mesta. Nočitev v hotelu.

3. dan: BUDVA - CETINJE - LOVČEN - SKADARSKO JEZERO/BOKA KOTORSKA - BUDVA 

Po zajtrku v hotelu vožnja do CETINJA, ki se je v zgodovini odlikovalo kot miniaturno evropsko mesto s 13 ambasadami in kot nekdanje glavno mesto Črne gore. Pot bomo nadaljevali do Narodnega parka LOVČEN in se vzpeli do Njegoševega mavzoleja, dela kiparja Ivana Meštroviča. Od tu se popotniku razkrije prekrasen pogled na zaliv Boke Kotorske. Popoldan, po želji izlet do Skadarskega jezera ali v Boko Kotorsko na ogled Tivata, Kotorja in Hercegnovija. Vožnja do hotela, večerja. Po večerji možnost ogleda Sv. Štefana, svetovno znanega letovišča. Nočitev v hotelu.

4. dan: BUDVA - DUBROVNIK

Po zajtrku v hotelu vožnja do DUBROVNIKA. Sledi ogled prestolnice južnega dela jadranske obale, zasidrana pod strmim Srđem (412 m). Mogočno obzidje z obrambnimi trdnjavami mu daje značilno podobo, prepoznavno po vsem svetu. Dubrovniška osrednja ulica Placa ali Stradun, središče mestnega življenja in nočnega utripa, povezuje vrata na vzhodu in Pile na zahodu mesta. Popoldne prosto za individualne oglede in sprehode; najstarejša lekarna v Evropi, Dubrovniška katedrala, Pomorski muzej... Zvečer večerja v konobi z dalmatinsko fešto. Vrnitev v hotel in nočitev.

5. dan: DUBROVNIK - SPLIT - SLAPOVI KRKE - NOVA GORICA

Po zgodnjem zajtrku v hotelu vožnja vzdolž Jadranske obale proti SPLITU. Krajši postanek. Nadaljevanje poti do SLAPOV KRKE, kjer se bomo sprehodili po čudovitem naravnem okolju narodnega parka in si ogledali številne mogočne slapove in jezera. Po končanih ogledih sledi vožnja proti domu, s krajšimi vmesnimi postanki mimo Knina, Slunja in Karlovca do slovensko-hrvaške meje. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.PREDVIDENI DATUMI ODHODA:

sarajevo_bascarsija
bosanska_kava
p4300147