Domov arrow Izleti za skupine arrow Madžarska arrow Budimpešta - Blatno jezero - 2 dni

TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

 

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .

 

OBVESTILO

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da imamo do nadaljnjega pisarno odprto po sledečem urniku:

od 08:00 do 17:00 ure

Sobote in prazniki zaprto.

Za informacije izven urnika smo dosegljivi preko vseh naših elektronskih naslovov.


Budimpešta - Blatno jezero - 2 dni Natisni E-pošta
1. dan: NOVA GORICA - BLATNO JEZERO - BUDIMPEŠTA
Odhod avtobusa v jutranjih urah z zbirališča po dogovoru. Vožnja v smeri proti Ljubljani mimo Trojan do mejnega prehoda Dolga vas, kjer bomo prestopili mejo z Madžarsko. Področje neskončne Panonske nižine in spremljajoč gričevnat svet nas bo spremljal do BLATNEGA JEZERA, ter ob nadvse zanimivi severni obali »madžarskega morja«. Nadaljevanje poti do polotoka TIHANY, s čudovitim pogledom na jezero in okolico. Postanek za sprehod po tej idilični vasici (za doplačilo možnost kosila/tople malice). V popoldanskem času vožnja do madžarske prestolnice BUDIMPEŠTE. Zvečer prosto za individualni obisk nočnega dogajanja; po želji vožnja z ladjico »Budapest by night« in še skok na Citadello. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. dan: BUDIMPEŠTA - NOVA GORICA
Po zajtrku v hotelu sledi ogled mestnih znamenitosti: Trg junakov na katerem je spomenik tisočletnici prihoda Madžarov v Panonsko nižino, Štefanova katedrala, Opera, Parlament v novogotskem slogu in Mestni park. Sprehodili se bomo po Vaci ulici, eni najživahnejših ulic v mestu. Z ogledi nadaljujemo v starem Budimu, na grajskem hribu z Matjaževo cerkvijo, Kraljevo palačo in Ribiško trdnjavo. Po končanih ogledih se bomo opravili proti domu. V kolikor bo čas dopuščal se bomo ustavili v HEVIZU, naravnem termalnem zdravilišču pri Blatnem jezeru, v katerega dotekajo topli izviri (29 - 32˚C). Sledi vožnja proti domu, s krajšimi vmesnimi postanki za osvežitev. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.

 
 budimpesta1
budimpesta3
budimpesta2