Domov arrow Izleti za skupine arrow Balkan - več držav arrow Dubrovnik - Črna Gora 4 dni

TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .


OBVESTILO

URNIK od 01.09. – 30.09.2020

Od 01.09. do 30.09.2020 bo turistična agencija MIVAX odprta od 10:00 do 14:00 ure.

Sobote in prazniki zaprto.

 

 
Dubrovnik - Črna Gora 4 dni Natisni E-pošta

1. dan: NOVA GORICA - DUBROVNIK

Odhod avtobusa v večernih urah (22 h) z zbirališča po dogovoru. Nočna vožnja mimo Rijeke, Senja ter dalje po avtocesti mimo Splita vse do Dubrovnika kamor bomo prispeli v jutranjih urah.                                          

2. dan: DUBROVNIK

Po prihodu nekaj čas prosto za osvežitev. Sledi ogled prestolnice južnega dela jadranske obale, zasidrana pod strmim Srđem (412 m). Mogočno obzidje z obrambnimi trdnjavami mu daje značilno podobo, prepoznavno po vsem svetu. Dubrovniška osrednja ulica Placa ali Stradun, središče mestnega življenja, povezuje vrata na vzhodu in Pile na zahodu mesta. Po končanih ogledih namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

3. dan: DUBROVNIK - CETINJE - LOVČEN -  BUDVA - DUBROVNIK

Po zajtrku v hotelu vožnja mimo Hercegnovija in Kotorja do CETINJA, ki se je v zgodovini odlikovalo kot miniaturno evropsko mesto s 13 ambasadami in kot nekdanje glavno mesto Črne gore. Pot bomo nadaljevali do Narodnega parka LOVČEN in se vzpeli do Njegoševega mavzoleja, dela kiparja Ivana Meštroviča. Od tu se popotniku razkrije prekrasen pogled na zaliv Boke Kotorske. Sledi vožnja do BUDVE, najbolj obiskanega turističnega središča Črne gore. Slikovita stara metropola za obzidjem skriva številne kulturno-zgodovinske znamenitosti. Nasproti mesta je otok Sv. Nikola, ki so ga domačini poimenovali »Mali Hawaii«. V kolikor bo čas dopuščal še ogled Sv. Štefana, svetovno znanega letovišča. Vrnitev v Dubrovnik, večerja v hotelu in nočitev.

4. dan: DUBROVNIK - SPLIT - NOVA GORICA

Po zajtrku v hotelu vožnja vzdolž Jadranske obale proti SPLITU. Krajši postanek. Nadaljevanje vožnje s postankom za kosilo, po isti poti proti domu. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.