TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .


OBVESTILO

URNIK od 01.08. – 31.08.2020

Od 01.08. do 31.08.2020 bo turistična agencija MIVAX odprta od 10:00 do 14:00 ure.

Sobote in prazniki zaprto.

 

 
London 4 dni Natisni E-pošta

ČAS POTOVANJA: 4 dni | 3 noči

1. dan: LJUBLJANA -LONDON

Zjutraj zbor potnikov na letališču Brnik in polet z Adrio Airways v London. Po pristanku na letališču Gatwick avtobusni prevoz v mesto. Krožni ogled mestnih znamenitosti. Vožnja skozi City, ogled katedrale Sv. Pavla (doplačilo za vstopnino) in do Towra; nadaljevanje skozi mestno središče do Parlamenta, Westminstra. Nastanitev v hotelu. Popoldne predlagamo ogled kronskih draguljev v Towru in po ogledu »milenijski sprehod« ob reki Temzi. (Prijavili se boste pri vodniku.) Zvečer možen "nočni skok" do trga Piccadilly in obisk enega od tipičnih angleških pubov. Prenočevanje.

2. dan: LONDON (GREENWICH) | zajtrk

Zajtrk in prosto. Za doplačilo izlet v Greenwich, ki ga bo vodil vodnik: na Westminstrskem pomolu se boste vkrcali na ladjo in po urici vožnje prispeli v Green­wich. Ogled jadrnice Cutty Sark, observatorija z označeno časovno ločnico in pomorskega muzeja. Popoldne povratek v London; predlagamo ogled enega znanih muzejev ali prosto na znani trgovski Oxford Street; vodniki so polni idej in London odlično poznajo, usmerili vas bodo tja, kamor boste želeli. Zvečer si lahko privoščite večerjo v tipični angleški restavraciji ali pubu. Priporočamo eno priljubljenih »carvery«  restavracij. Prenočevanje.

3. dan: LONDON | zajtrk

Zajtrk in prosto. Za doplačilo (vodniku doplačate vozovnico za podzemno železnico in vstopnine) "peš" ogled Londona: vožnja s podzemno železnico do Westminstra, peš skozi St. James park do Buckinghamske palače in rezidence princa Charlesa. Ogled menjave konjske straže, po White Hallu do Downing Streeta 10, kjer domuje angleški ministrski predsednik, potem pa do Covent Gardna. Tam si boste malce oddahnili. Popoldne se boste lahko s podzemno železnico odpeljali do znamenitega muzeja voščenih lutk - Madame Tussaud's. Zvečer je možen obisk ene od številnih kitajskih restavracij ali restavracije Beefeater, kjer se z večerjo in programom pomaknemo stoletja nazaj - v zanimivi čas Henrika VIII. Ne pozabite: tudi ogled muzikla je mogoč! Prenočevanje.

4. dan: LONDON-(WINDSOR ali HAMPTON COURT)-LJUBLJANA | zajtrk

Zajtrk. Prosto. Popoldne možen izlet v spremstvu vodnika v Wind­sor ali v Hampton Court. Windsor nas navduši kot sedanja rezidenca kraljeve družine. (V času protokolarnih dogodkov v gradu ogled kraljevih apartmajev ni možen, v tem primeru si ogledamo dvorišča in zanimivo vasico Windsor.) Palača Hampton Court nas popelje v čas Henrika VIII., ki jo je zgradil. Tam si boste ogledali sobane, zanimivo staro angleško dvorno kuhinjo, lepo ure­jen park z labirintom. (Namesto poldnevnega izleta je možen celodnevni izlet v Windsor in v Hampton Court.) Prevoz na letališče in zvečer odhod letala Adrie Airways proti Ljubljani. Pristanek na Brniku v poznih večernih urah.

 

london