Domov arrow Izleti za skupine arrow Slovaška arrow Bratislava 2 dni

TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .


OBVESTILO

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da je pisarna od 26.10.2020 do nadaljnjega ZAPRTA.

 Za vas smo dosegljivi preko vseh naših elektronskih naslovov.  

 Hvala za razumevanje in ostanimo POZITIVNI ! 

Bratislava 2 dni Natisni E-pošta
1. dan: NOVA GORICA - BRATISLAVA

Odhod avtobusa v jutranjih urah, z zbirališča po dogovoru. Vožnja proti Ljubljani in Mariboru, čez Avstrijo v Bratislavo, s krajši postanki. Po prihodu sledi orientacijski ogled mesta, kjer boste dobili informacije o menjalnicah, restavracijah, taksijih, barih in muzejih. Prosti čas v centru mesta za kosilo ali nakupe. Popoldan ogled gradu Devin, ki je stoletja veljal za nepremagljivo utrdbo na sotočju Morave in Donave. Nastanitev v hotelu ter prosti čas za večerjo. Nočitev v hotelu.

 

2. dan: BRATISLAVA - NOVA GORICA

Po zajtrku ogled glavne prestolnice Slovaške: vzpon na grajski grič, kjer je bratislavski grad, glavni trg z ostanki srednjeveškega obzidja in mestnih vrat. Obisk Slavina, monumentalnega spomenika padlih v 2. svetovni vojni. Nadaljevanje ogleda mesta z Michalovim stolpom, s sprehodom po Michalski in Venturski ulici. Ustavili se bomo pred Mozartovo palačo, kjer je slavni skladatelj kot otrok blestel na enem izmed svojih prvih koncertov, videli bomo tudi sedež Academie Istropolitane, kjer je danes narodna univerzitetna knjižnica, ter palačo rodbine Keglevič, pri katerih je bil pogosto v gosteh sam Beethoven. Vstopili bomo tudi v veličastno Martinovo katedralo, v kateri so v času turške zasedbe Budimpešte kronali ogrske kralje. Ogled bomo končali pred zgradbo Redute, kjer je nekdaj stal kronski grič. Popoldan odhod proti domu. Prihod v Novo Gorico v poznih večernih urah.

 

bratislava