Domov arrow Izleti za skupine arrow Španija arrow Barcelona 4 dni

TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

 

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .

 

OBVESTILO

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da imamo do nadaljnjega pisarno odprto po sledečem urniku:

od 08:00 do 17:00 ure

Sobote in prazniki zaprto.

Za informacije izven urnika smo dosegljivi preko vseh naših elektronskih naslovov.


Barcelona 4 dni Natisni E-pošta

B A R C E L O N A

Katalonska Barcelona leži ob morju in je prestolnica šest milijonskega naroda. Mnogi pa menijo, da je s svojo pretanjenostjo, očarljivostjo in dinamičnostjo že dosegla (sicer neuradni) status glavnega mesta Španije.

Ugodne temperature in prijetna mediteranska klima zagotavljajo odlično počutje v mestu tudi v zimskem času.

1. dan: NOVA GORICA-TREVISO-GERONA-BARCELONA

Zbirališče potnikov v Novi Gorici. Sledi avtobusni transfer do letališča Venezia Treviso in polet v Gerono. Po pristanku na letališču in po opravljenih formalnostih se boste z avtobusom zapeljali v Barcelono in si že to popoldne ogledali največje znamenitosti Barcelone: pristanišče s Kolumbovim spomenikom, Montjuich-prizorišče poletnih olimpijskih iger l. 1992, Gaudijevo Sagrado familijo in park Güell, španski trg, olimpijsko vas na Barceloneti. Po ogledu sledi namestitev v hotelu v Barceloni (3*). Zvečer orientacijski sprehod z vodnikom po razsvetljenem mestu in večerja (doplačilo). Prenočevanje.

2. dan: BARCELONA

Zajtrk in sprehod po znameniti ulici Ramblas, obiskali boste gotsko četrt (Barrio Gotico) in katedralo, poiskali skrite trge v gotski četrti in si mogoče privoščili postanek prav na enem izmed njih. Seveda ne gre brez obiska najlepše tržnice v mestu, kjer predlagamo tudi postanek za pravo, tipično špansko kosilo (doplačilo)- paello. Prenočevanje.

3. dan: BARCELONA-MONTSERRAT-BARCELONA

Po zajtrku  izlet na Montserrat, kjer bomo obiskali samostan in v njem čudovito »črno Madono«, zaščitnico Katalonije, ki jo tu hranijo. Na poti pa se bomo ustavili tudi za ogled ene izmed številnih šampanjskih kleti, po katerih je znana Katalonija in seveda tudi za pokušino šampanjca. Popoldne vrnitev v Barcelono. Dovolj časa bo tudi za individualne sprehode po mestu in priložnostne nakupe (trgovine so odprte tudi popoldne). Predlagamo še obisk Picassovega ali pomorskega muzeja, ogled akvarija in številnih drugih muzejev in galerij. Zvečer (doplačilo) obisk lokala z vrhunskim programom flamenka in odlično samopostrežno (bife) večerjo. Prenočevanje.

 

 

4. dan: BARCELONA-GERONA-TREVISO-NOVA GORICA

Zadnji dan, po zgodnjem zajtrku prevoz na letališče v Geroni. Polet letala ob

in pristanek v Trevisu. Sledi avtobusni transfer do Nove Gorice.

 

 

 

barcelona