Barcelona 3dni Natisni E-pošta

B A R C E L O N A

1. dan: NOVA GORICA-TREVISO-GIRONA-BARCELONA

Zbor potnikov, avtobusni transfer do letališča v Trevisu in polet v Girono. Po pristanku na letališču v Gironi, sledi vožnja v katalonsko prestolnico Barcelono. Z avtobusom si bomo ogledali Gaudijev park Guell in njegovo največjo stvaritev Sagrado Familio -zaščitni znak mesta, prizorišče poletnih olimpijskih iger na Monjuicu, Španski trg, Barceloneto, Port Olimpic... Ogledali si bomo Gotsko četrt in se sprehodili po slavni Rambli, enem najbolj znanih sprehajališč na svetu ter največjo stvaritev Gaudija Sagrado Familio -zaščitni znak mesta. Vožnja v hotel in prenočevanje.


2. dan: BARCELONA MONTSERRAT-KLETI KATALONSKEGA VINA- BARCELONA

Po zajtrku se bomo podali na izlet na katalonsko sveto goro Montserrat, ki številne obiskovalce privablja tudi zaradi izredne lepote tega naravnega rezervata. Ogledali si bomo baziliko s črnim kipcem svete Matere Božje, zaščitnice Katalonije, lahko pa si boste ogledali tudi odličen monseraški muzej z deli katalonskih, španskih in francoskih slikarjev. Po poti na Montserrat se bomo ustavili v eni izmed kleti izvrstnega katalonskega vina, spoznali postopke pridelave in ga seveda tudi poskusili. Prosto popoldne v mestu. Vožnja v hotel in prenočevanje v hotelu. Možnost obiska predstave tradicionalnega španskega plesa - flamenca...

 

3. dan: BARCELONA-GIRONA-TREVISO-NOVA GORICA
Zajtrk v hotelu. Prosto do odhoda avtobusa na letališče pri Gironi in polet proti Trevisu. Sledi avtobusni transfer do Nove Gorice.

 

 

 barcelona