TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

 

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .

 

OBVESTILO

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da imamo do nadaljnjega pisarno odprto po sledečem urniku:

od 08:00 do 17:00 ure

Sobote in prazniki zaprto.

Za informacije izven urnika smo dosegljivi preko vseh naših elektronskih naslovov.


Dublin 4 dni Natisni E-pošta

D U B L I N

 

Irska, dežela neokrnjene narave - blagih vzpetin, neskončnih pašnikov in travnikov, sklanih grebenov in samotnih zalivov. Potovanje po Irski ni le izlet, ampak potovanje v preteklost, prepleteno s številnimi legendami. Otoško življenje preveva spomin na Kelte, ki so s svojim značajem in kulturo oblikovali deželo in ljudi. Domačini vas bodo prijazno sprejeli.

ČAS POTOVANJA: 4 dni

 

1. dan: NOVA GORICA -TREVISO - DUBLIN

Zbirališče potnikov v Novi Gorici. Sledi avtobusni transfer do letališča in polet v Dublin. Po pristanku na letališču in po opravljenih formalnostih se boste z avtobusom najprej zapeljali do hotela. Sledi namestitev. Že to popoldne se boste z avtobusom zapeljali v center mesta in si z vodnikom ogledali glavne znamenitosti: Trinity College (Kolidž Sv. Trojice), kjer hranijo dragoceno in nekateri pravijo najlepšo knjigo na svetu - Book of Kells (knjiga iz Kellsa). Rokopis v samostanski latinščini je prava zakladnica domišljije, humorja in opazovanja narave. Nadaljevanje mimo najlepšega parka St. Stephens Green do katedrale Sv. Patrika. Prav tako boste spoznali nabrežje reke Liffey, O'Conell in Grafton Street, National Gallery, spomenik James Joyca, cerkev Jezusovega srca. Vrnitev v hotel. Zvečer po želji orientacijski sprehod po razsvetljenem mestu in večerja (doplačilo) oz. obisk pravega irskega puba v Temple Baru, živahnem predelu ob reki Liffey. Nočitev v hotelu.

2. dan: DUBLIN - KILKENNY - WICKLOW - BRAY - DUBLIN

Po zajtrk v hotelu se boste z vodnikom odpravili na celodnevni avtobusni izlet v Kilkenny, na ogled mogočnega gradu, ki je bil v lasti družine Butler in kjer se je sestajal zgodnji irski parlament. Na poti nazaj vožnja do hribovite pokrajine Wicklow. Področje je znano kot čudovit irski vrt s terasami. Slikovita hribovita pokrajina je bila prizorišče mnogih filmov posnetih o Irski. Po končanih ogledih vožnja ob vzhodni obali Irske do priljubljenega letovišča dublinčanov, mesteca Bray kamor sta zahajala tako Oscar Wilde kot James Joyce. Krajši postanek bo obali, nato vožnja do hotela v Dublin. Zvečer obisk irskega lokala z vrhunskim programom in večerjo. Nočitev v hotelu.

3. dan: DUBLIN

Po zajtrku v hotelu nadaljevanje ogledov z vodnikom: obisk Dublinskega gradu, lahko se boste odločili za obisk znane pivovarne Guinness oz. Old Jameson Distillery ali za ogled notranjosti katerega od muzejev. Časa bo tudi za individualne sprehode po mestu in priložnostne nakupe. Zvečer predlagamo obisk irskega puba oz. večerjo (doplačilo). Nočitev v hotelu.

4. dan: DUBLIN  - NOVA GORICA

Po zajtrku prosto za samostojne oglede in nakupe.  Prevoz na letališče v Dublinu. Polet letala . Sledi avtobusni transfer do Nove Gorice.