Domov arrow Izleti za skupine arrow Francija arrow Paris z letalom 4 dni

TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .


OBVESTILO

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da je pisarna od 26.10.2020 do nadaljnjega ZAPRTA.

 Za vas smo dosegljivi preko vseh naših elektronskih naslovov.  

 Hvala za razumevanje in ostanimo POZITIVNI ! 

Paris z letalom 4 dni Natisni E-pošta

PARIZ Z LETALOM

1. DAN: SLOVENIJA - PARIZ

Zbirališče udeležencev na dogovorjenem kraju ter avtobusni transfer do Brnika. Polet v francosko prestolnico. Po pristanku vožnja v središče mesta in tri urni avtobusni ogled mesta: postanek ob Palači Chaillot, Eifflovem stolpu, Hotel des Invalides... Nastanitev v hotelu in nadaljevanje ogledov peš in z metrojem. Vzpon na Eifflov stolp in vožnja s panoramsko ladjo po reki Seni. Sprehod po Elizejskih poljanah. Večerja v restavraciji in nočitev.

2. DAN: PARIZ

Po zajtrku podrobnejši ogled mesta z metrojem: muzej Louvre, trg Concorde, Vendome in Etoile, slavolok zmage, opera, mestna hiša, mestni otok s katedralo Notre Dame, boulevard St. Germain in St. Michel z Latinsko četrtjo... Seveda bo tudi nekaj prostega časa za individualna potepanja. Zvečer še sprehod do Montmartra in bazilike Sacre Coeur ali obisk kabare predstave na radoživem Pigallu...Večerja in nočitev.

3. DAN: PARIZ (DISNEYLAND ali GRADOVI OB LOARI)

Zajtrk. Dan namenjen ogledom priljubljenih galerij in muzejev. Lahko pa se boste napotili na GRADOVE OB LOARI. Dan bo v znamenju zelene pokrajine in mogočnih gradov. Ogled najveličastnejšega med njimi - gradu CHAMBORD. Mogočen grad v AMBOISU dominira nad mestecem. Sledila bo vožnja do reke Cher in enega najlepših renesančnih vodnih gradov v Evropi - grad CHENONNCEAU, ki ga obdajajo prelepi vrtovi. Po ogledih se boste polni vtisov vrnili v Pariz. Nekateri se boste napotili v Disneyland (z RER - om) in preživeli dan poln zabave in norih doživetij. Večerja in nočitev v hotelu.

4. DAN: PARIZ - SLOVENIJA

Zajtrku in nadaljevanje z ogledi. Skupaj z vodnikom boste odkrivali najljubše kotičke Parižanov. V prvih popoldanskih urah se boste do Versaillesa in si ogledali sončni dvorec, ki ga je na vrhuncu svojega vladanja dal zgraditi francoski kralj Ludvik XIV. Slovo od Pariza in vožnja do letališča. Po opravljenih carinskih obveznostih polet proti Sloveniji. Sledi avtobusni transfer do doma.