TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .


OBVESTILO

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da je pisarna od 26.10.2020 do nadaljnjega ZAPRTA.

 Za vas smo dosegljivi preko vseh naših elektronskih naslovov.  

 Hvala za razumevanje in ostanimo POZITIVNI ! 

Paris 3 dni Natisni E-pošta

P A R I Z

1. dan: SLOVENIJA - PARIZ

Odhod avtobusa iz Nove Gorice v popoldanskih urah. Vožnja mimo Salzburga, Munchna, Stuttgarta, Reimsa proti Parizu.

2. dan: PARIZ

Zajtrk v hotelu. Ves dan je namenjen ogledu PARIZA:  ogled Versaillesa, kjer si boste ogledali zunanjost znamenitega  "sončnega dvorca", ki ga je na vrhuncu svojega vladanja dal zgraditi francoski kralj Ludvik XIV. Zanimiv in prijeten bo tudi sprehod po čudovitih grajskih vrtovih. Nadaljevanje v središče mesta in panoramski ogled nekaterih znamenitosti; palača Chaillot, Eifflov stolp (možen tudi vzpon nanj), Ecole Militaire, Hotel des Invalides... . Večerja v restavraciji. Zvečer sprehod po Elizejskih poljanah in možnost panoramske vožnje z ladjo po reki Seni. Nočitev.

2. dan: PARIZ

Po zajtrku nadaljevanje ogledov mestnih znamenitosti: Muzej Louvre, trgi Concorde, Vendome in Etoile, Slavolok zmage, Opera, Mestna hiša, Mestni otok s catedralo Notre Dame, Boulevard St. Germain in St. Michel z Latinsko četrtjo... Večerja v restavraciji. Zvečer sprehod do Montmartra in bazilike Sacre Coeur ali obisk katerega od kabarejev na radoživem Pigallu... Nočitev v hotelu.

3. dan: PARIZ - VERSAILLES / EURODISNEY

Po zajtrku se boste ljubitelji zabave in avantur  odpravili s hitro železnico (RER) do zabaviščnega parka Eurodisney in preživeli dan zabave in norih doživetij... Ostali , si boste po želji privoščili prost dan, se sprehajali klepetali ob kavici v čisto pravem »cafeju« jedli jagode s smetano, občudovali boemske umetnike ob reki Seni ...Lahko pa se boste poglobili v slikarsto in kiparstvo in si od blizu ogledali katerega izmed muzejev ali galerij. Pozno popoldan slovo od Pariza in nočna vožnja proti Sloveniji.