Domov arrow Izleti za skupine arrow Francija arrow Paris - Šampanja - Burgundija 5 dni

TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .


OBVESTILO

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da je pisarna od 26.10.2020 do nadaljnjega ZAPRTA.

 Za vas smo dosegljivi preko vseh naših elektronskih naslovov.  

 Hvala za razumevanje in ostanimo POZITIVNI ! 

Paris - Šampanja - Burgundija 5 dni Natisni E-pošta

P A R I Z - ŠAMPANJA - BURGUNDIJA

1. dan: NOVA GORICA - ŠAMPANJA

Odhod avtobusa v popoldanskih urah z zbirališča po dogovoru. Nočna vožnja po Nemčiji...

2. dan: REIMS - PARIZ

Jutranji postanek za osvežitev v Strassbourgu in nadaljevanje vožnje do starodavnega mesta REIMS. Ogledali si bomo katedralo, nato pa bo dan namenjen šampanjcu, ki zaznamuje okolico južno od mesta Reims. Šampanjec prihaja s krednih tal, kjer so poletja vroča in zime mrzle in kjer brez degustacije ne gre. V popoldanskem času vožnja do Pariza, namestitev v hotelu in večerja. Zvečer prosto za individualni ogled nočnega življenja ali sprehod po Elizejskih poljanah in možnost panoramske vožnje z ladjo po reki Seni. Nočitev v hotelu.

3. dan: PARIZ

Zajtrk v hotelu. Ves dan je namenjen ogledu PARIZA: vožnja v središče mesta in panoramski ogled nekaterih znamenitosti; palača Chaillot, Eifflov stolp (možen tudi vzpon nanj), Ecole Militaire, Hotel des Invalides... Nadaljevanje ogledov ostalih mestnih znamenitosti: Muzej Louvre, trgi Concorde, Vendome in Etoile, Slavolok zmage, Opera, Mestna hiša, Mestni otok s catedralo Notre Dame, Boulevard St. Germain in St. Michel z Latinsko četrtjo. Zvečer se odpeljemo na večerjo v pariško restavracijo.  Po večerji sprehod do Montmartra in bazilike Sacre Coeur ali obisk katerega od kabarejev na radoživem Pigallu. Nočitev v hotelu.

4. dan: PARIZ - BEAUNE - LYON

Po zajtrku v hotelu vožnja do VERSAILLESA, kjer si bomo ogledali zunanjost znamenitega  "sončnega dvorca", ki ga je na vrhuncu svojega vladanja dal zgraditi francoski kralj Ludvik XIV. Zanimiv in prijeten bo tudi sprehod po čudovitih grajskih vrtovih. Nadaljevanje poti proti največjim vinogradom, ki se razprostirajo južno od Dijona do BEAUNA. Prestolnica Burgundca leži v srcu najrodovitnejših vinogradov tega območja, kjer se bomo prepustili ponovni degustaciji odličnih vin. Dobre volje bomo pot nadaljevali proti LYONU. Kratek informativni ogled mesta, nato slovo in vožnja proti domu. Nočna vožnja s krajšimi vmesnimi postanki. 

5. dan:  NOVA GORICA

Po nočni vožnji prihod v Novo Gorico v jutranjih urah.