TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .


OBVESTILO

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da imamo v oktobru pisarno odprto po skrajšanem urniku:

od 01.10. – 31.10.2020 od 10:00 do 14:00 ure

 Sobote in prazniki zaprto.

Za informacije izven urnika smo vam na voljo na mailih in po telefonu.

Hvala za razumevanje veseli bomo vašega sporočila ali klica !

 
Prekmurje Natisni E-pošta

P R E K M U R J E

Odhod avtobusa v jutranjih urah. Vožnja mimo Ljubljane, Celja in Maribora do naselja Veržej, ki leži ob reki Muri. Ogledali si bomo še delujoči Babičev mlin z enim ohranjenim plavajočim vodnim kolesom na reki. Občasno je možen tudi nakup moke zmlete v tem mlinu. Pot bomo nadaljevali skozi Mursko soboto in Moravskih toplic do Sela, kjer se nahaja ena najstarejših slovenskih cerkva. Krajši ogled. Pot bomo nadaljevali do »Plečnikove cerkve« Gospodovega  Vnebovhoda v Bogojini. Krajši ogled in nato v Filovce, kjer je znana lončarska tradicija. Ogledali si bomo lončarsko delavnico in njihove izdelke. Naš zadnji postanek bo ogled zdravilnih točk ob Bukovniškem jezeru pri kraju Dobrovnik. Po končanih ogledih se bomo zaustavili na poznem popoldanskem kosilu oz. večerji v eni izmed prijetnih gostiln ali kmečkih turizmov. Vrnitev domov v poznih večernih urah.