TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .


OBVESTILO

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da je pisarna od 26.10.2020 do nadaljnjega ZAPRTA.

 Za vas smo dosegljivi preko vseh naših elektronskih naslovov.  

 Hvala za razumevanje in ostanimo POZITIVNI ! 

Posotelje Natisni E-pošta

P O S O T E L J E                                          

Odhod avtobusa v jutranjih urah, z zbirališča po dogovoru. Vožnja do Ljubljane ter dalje mimo Trojan, Celja, do Rogatca, kjer si boste ogledali muzej na prostem. To je največji slovenski etnološki muzej, vrste skansen. V muzeju vas čaka ogled štajerske kmetije subpanonskega tipa-Šmitove hiše, vodnjaka, čebelnjaka, kovačnice ter še druge zanimivosti tega območja. Prikazali vam bodo domače obrti, izdelovanje kovaških izdelkov ter pletenje iz ličja. V muzejski trgovini "Lodn" boste lahko kupili kakšen spominek iz ličja ali pa domače presenetili z ročno narejenim prtičkom ali steklenico domačega medenega žganja in še kaj se bo našlo. V Rogaški Slatini vas bodo že težko pričakovali. Sledi ogled steklarne in njihove trgovine. (doplačilo) Možnost ugodnih nakupov priznanih izdelkov Rogaške. Vaš naslednji postanek bo v Olimjah, ogled samostana s staro lekarno, baročno cerkvijo in prodajalno zelišč. Sledi obisk čokoladnega butika ter ranča Jelenov Greben. Domačija slovi po reji jelenov in domačih specialitetah, ki jih boste lahko v njihovi prodajalni tudi kupili. Prijazni domačini vas bodo postregli s poznim kosilom in poskrbeli za prijetno vzdušje.

Polni lepih doživetij se boste podali proti domu, s prihodom v poznih večernih urah.