TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .


OBVESTILO

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da je pisarna od 26.10.2020 do nadaljnjega ZAPRTA.

 Za vas smo dosegljivi preko vseh naših elektronskih naslovov.  

 Hvala za razumevanje in ostanimo POZITIVNI ! 

Notranjska Natisni E-pošta

NOTRANJSKA

RAKOV ŠKOCJAN-ZELŠE-CERKNIŠKO JEZERO-CERKNICA-GRAD SNEŽNIK                                                     

Odhod avtobusa v jutranjih urah, z zbirališča po dogovoru. Vožnja do Unca, kjer vas pozdravi lokalni vodnik in popelje do krajinskega parka Rakov Škocjan. Sledi ogled kraških znamenitosti - Veliki naravni most, reka ponikalnica, Mali naravni most... Pot nas vodi do vasi Zelše, kjer si gledate cerkev Sv. Volbenka. Nato se odpeljete do Dolenjega jezera na ogled makete Cerkniškega polja, ki vam prikaže jezero v vseh letnih časih. Domačini vas na lojtrnem vozu pospremijo do jezera in izdajo nekaj skrivnosti o njem. V Cerknici obiščete staro trško jedro. Po ogledu je na vrsti postanek za malico ali kosilo po vaši želji (doplačilo). V preostanku dneva obiščete še grad Snežnik, ki leži v idiličnem okolju snežniških gozdov. V grajski pristavi vam je na ogled zbirka gozdnih živali in Polharski muzej. Potepanje po Notranjski zaključite na večerji v enem od gostišč ali na kmečkem turizmu. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.