Domov arrow Izleti za skupine arrow Slovenija arrow Ljubljana, Gorenjska, dolina Soče - 2 dni

TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .


OBVESTILO

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da je pisarna od 26.10.2020 do nadaljnjega ZAPRTA.

 Za vas smo dosegljivi preko vseh naših elektronskih naslovov.  

 Hvala za razumevanje in ostanimo POZITIVNI ! 

Ljubljana, Gorenjska, dolina Soče - 2 dni Natisni E-pošta

LJUBLJANA, GORENJSKA, DOLINA SOČE

 

1.dan: NOVA GORICA-LJUBLJANA-BLED-BOHINJ-KRANJSKA GORA

Odhod avtobusa iz Nove Gorice ob 07,00 uri. Vožnja do Ljubljane, glavnega mesta Slovenije in ogled mestnih znamenitosti:  stari del mesta, ljubljanski grad ... Po končanih ogledih nadaljevanje vožnje do Begunj na Gorenjskem in kosilo v znameniti Avsenikovi gostilni. Nadaljevanje vožnje do Bleda in daljši postanek. Prevoz z barčico po blejskem jezeru do otoka in ogled cerkvice. Kasneje še obisk blejskega gradu, ki se dviga visoko nad blejskim jezerom. Proti večeru nadaljevanje vožnje do Kranjske gore. Namestitev v hotelu, večerja in prenočevanje.

2.dan: KRANJSKA GORA-VRŠIČ-BOVEC-NOVA GORICA

Po zajtrku odhod avtobusa proti Vršiču, visokogorskemu prelazu, ki se nahaja na nadmorski višini 1.611 m. Postanek na vrhu za razgled in osvežitev. Nadaljevanje poti v dolino reke Soče, ene najlepših gorskih dolin. Prihod v Bovec, ki je turistično središče zgornje soške doline. Od tu se bomo odpravili na rafting po reki Soči. Sprejeli nas bodo izkušeni vodniki, ki nas bodo primerno opremili in nas nato popeljali po reki, do vasice Trnovo. Tu nas bo že čakal avtobus, ki nas bo popeljal dalje proti Novi Gorici. Postanek za pozno kosilo, prihod v Novo Gorico pa je predviden v večernih urah.