TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .


OBVESTILO

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da je pisarna od 26.10.2020 do nadaljnjega ZAPRTA.

 Za vas smo dosegljivi preko vseh naših elektronskih naslovov.  

 Hvala za razumevanje in ostanimo POZITIVNI ! 

Koroška Natisni E-pošta

K O R O Š K A

Med Peco, Uršljo, Pohorjem in Kozjakom
                                                                

Odhod avtobusa v jutranjih urah, z zbirališča po dogovoru. Vožnja mimo Ljubljane ter dalje proti Koroški. Vaš prvi postanek je ogled Cerkev Sv. Jurija na Legnu: Pod steklenim tlakom cerkve, si boste lahko ogledali svetišče iz 9.stoletja. Gre za najstarejši dokumentiran sakralni prostor v tem delu Slovenije. Takoj za tem sledi ogled Koroške pivovarne Relax v Trobljah pri Slovenj Gradcu, kjer boste lahko poskusili koroško pivo, ter priznano koroško "grumpovo mast" z domačim rženim kruhom. Po končani degustaciji vožnja v Libeliče. Ogledali si boste muzejsko zbirko o koroškem plebiscitu in skoraj tisočletje staro kostnico z ohranjenimi človeškimi kostmi v kletnih prostorih. V bližini si boste ogledali lepo restavrirano črno kuhinjo in kmečki etnološki muzej. Na poti nazaj bo krajši postanek v Dravogradu: Ob sotočju Mislinje in Meže, kjer se reki zlivata v zeleno Dravo, vas bodo peljali skozi še lepo ohranjen srednjeveški trg s cerkvico Sv.Vida iz 11.stoletja. Pred poznim kosilom oz. večerjo bo vaš zadnji ogled in sicer ogled Ekološke kapele, ki je bila postavljena v znak varovanja ljudi ob potoku Bistrica pred znanim akumulacijskim jezom Golica. Vidne oznake pričajo kako visoko bi voda v primeru nesreče zajela dolino. Po ogledu kapele je možen ogled Sedelnikovega slapa v neposredni bližini. Po končanih ogledih vožnja do turistične kmetije, kjer vas bodo postregli s poznim kosilom oz. večerjo. Predstavili vam bodo delo in življenje na kmetiji, najedli se boste domačih dobrot ter imeli možnost nakupa jelenjih salam. Prihod  domov je predviden v poznih večernih urah.