TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .


OBVESTILO

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da je pisarna od 26.10.2020 do nadaljnjega ZAPRTA.

 Za vas smo dosegljivi preko vseh naših elektronskih naslovov.  

 Hvala za razumevanje in ostanimo POZITIVNI ! 

Goričko Natisni E-pošta

G O R I Č K O

Odhod avtobusa v jutranjih urah, z zbirališča po dogovoru. Vožnja mimo Ljubljane, Celja in Maribora s krajšim vmesnim postankom. Nadaljevanje poti proti Murski soboti vse do vasi Selo, kjer se nahaja rotunda, ena najstarejših slovenskih cerkva. Sledil bo ogled ene izmed mnogih oljarn v Prekmurju, kjer boste pobližje spoznali proces pridelovanja bučnega olja. Imeli boste seveda tudi možnost degustacije in nakupa pristnega domačega olja. Pot boste nadaljevali do vasi Markovci na ogled starega Žido-Lenaršičevega mlina, ki je kot nadstropni zidani obrtni valjčni mlin dobil svojo osnovno obliko leta 1938. Ohranjeni so valjčni mehanizem, mlinski kamen ter vodno kolo. Zatem se zapeljete do Rogašovcev na ogled pridelave in predelave sadja (kutine, nešplje, grozdja, stare sorte jablan, jagode, breskve in slive). Sledila bo degustacija proizvodov (marmelade, likerji, žganje, domači sokovi) ob strokovnem komentarju.

Po končani degustaciji vožnja do vasi Grad na Goričkem, kjer se nahaja največji slovenski grad s 365 sobami. V gradu in njegovi okolici vsako leto poteka največja slovenska prireditev ob noči čarovnic. Po ogledu gradu se boste odpeljali po gričih nazaj proti panonski ravnini. Postanek za večerjo v Jelenovem hramu. V prijetni okolici si lahko ogledate park, kjer boste našli jelene lopatarje, divje svinje, družino jezersko-solčavske ovce, družino dalmatinskega osla, družino vietnamske svinje, družino kraljevega fazana, pave, laboda in še marsikaj. Po večerji odhod proti domu, kamor boste prispeli v  poznih večerih urah.