TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .


OBVESTILO

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da imamo v oktobru pisarno odprto po skrajšanem urniku:

od 01.10. – 31.10.2020 od 10:00 do 14:00 ure

 Sobote in prazniki zaprto.

Za informacije izven urnika smo vam na voljo na mailih in po telefonu.

Hvala za razumevanje veseli bomo vašega sporočila ali klica !

 
Dolenjska Natisni E-pošta

DOLENJSKA

                                                                      

Nova Gorica-Vrhnika-Otočec-Kartuzija Pleterje-Kostanjevica na Krki-N.Gorica

 

Odhod avtobusa v jutranjih urah, z zbirališča po dogovoru. Vožnja do Vrhnike, kjer si bomo ogledali tehniški muzej Slovenije. Muzej je doma v nekdanjem samostanskem oz. grajskem kompleksu v Bistri pri Vrhniki. Naselje in grad nosita ime po bistri vodi kraških izvirov, ki dajejo okolju poseben čar. Pot bomo nadaljevali do Otočca, edinega ohranjenega otoškega gradu na Slovenskem. Po krajšem zunanjem ogledu bomo nadaljevali do Kartuzije Pleterje, samostana, ki je obkrožen s 3 metre visokim in 2800 metrov dolgim obzidjem. Ogledali si bomo cerkev in multivizijsko predstavitev življenja menihov. Pot bomo nadaljevali do enega izmed najmanjših in najstarejših mest - Kostanjevice na Krki. Ogledali si bomo galerijo Božidar Jakac in formo vivo. Dan bomo zaključili z večerjo na priznani turistični kmetiji. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.