TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .


OBVESTILO

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da je pisarna od 26.10.2020 do nadaljnjega ZAPRTA.

 Za vas smo dosegljivi preko vseh naših elektronskih naslovov.  

 Hvala za razumevanje in ostanimo POZITIVNI ! 

Bled Natisni E-pošta

Odhod avtobusa iz dogovorjenega kraja. Vožnja po rodovitni flišni Vipavski dolini, zagozdeni med visoke apnenčaste planote Trnovskega gozda, Nanosa in nižjega Krasa proti Ljubljani. Med potjo proti Gorenjski postanek v Brdu pri Kranju za ogled parka. Nadaljevanje poti do vznožja Julijskih Alp, kjer leži svetovno znan turistični kraj Bled. Jezero z otokom in cerkvico, grad nad njim, gozdovi, ki obdajajo ta naravni čudež, pridni in bistri prebivalci - to so bila in so sporočila, ki privabljajo obiskovalce s celega sveta.

Ob cca 12:00 uri vkrcanje na čolniček - pletno ter vožnja po jezeru s postankom na Blejskem otoku, kjer si bomo ogledali idilično baročno cerkvico z znamenitim »zvonom želja« iz leta 1543.

Ob 14:00 uri kosilo v restavraciji na Blejskem gradu z izjemnim razgledom po jezeru. Po kosilu ogled Blejskega gradu na skali, ki se uvršča med najstarejše in najbolj ohranjene gradove na Slovenskem. Začetki segajo v 11. stoletje. Grajska poslopja, razvrščena okoli dveh dvorišč, so utrjena z gotskim sistemom obrambnih zidov, stolpov in jarkov. V gradu si bomo ogledali muzejsko zbirko. Po končanih ogledih vožnja proti domu, preko gorskega prelaza Vršič po smaragdni poti doline reke Soče. Tu so raztresena čudovita mesteca  - Bovec, Kobarid, Tolmin, Most na Soči. Vsako ima svojo dušo in svojo govorico. Prihod domov je predviden v večernih urah.