TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .


OBVESTILO

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da je pisarna od 26.10.2020 do nadaljnjega ZAPRTA.

 Za vas smo dosegljivi preko vseh naših elektronskih naslovov.  

 Hvala za razumevanje in ostanimo POZITIVNI ! 

BELA KRAJINA Natisni E-pošta

Novo mesto - Metlika - Krajinski park Lahinja

 

Odhod avtobusa v jutranjih urah, z zbirališča po dogovoru. Vožnja mimo Ljubljane, Trebnjega do Novega mesta. Sprehod po starem delu mesta, obisk kapiteljske cerkve Sv. Miklavža, Dolenjskega muzeja, Jakčevega doma ali knjižnice frančiškanskega samostana. Postanek za kavico. Vožnja do Metlike na ogled Belokranjskega muzeja v Metliškem  gradu, v katerem je mogoče spoznati Belo krajino skozi oči zgodovine, etnologije in arheologije. Pot bomo nadaljevali v Črnomelj in vas povabili, da pestro ponudbo belokranjskih vin spoznate in doživite v Črnomaljski kleti - vinarsko informacijskem centru Bele krajine. Degustacija vin in belokranjske pogače. Sledi nadaljevanje vožnje mimo Dragatuša do Krajinskega parka Lahinja, v katerem je zaradi številnih pojavov, značilnih za plitki kras, izjemno stičišče naravne in kulturne dediščine Bele krajine. Poskrbeli bomo, da boste preživeli lep dan v tem neokrnjenem delčku Slovenije. Ogledali si bomo star mlin v Pustem Gradcu - možen nakup moke, žago venecijanko, slišali pa bomo tudi veliko zanimivega o Beli krajini in njenih prebivalcih. Prijazni domačini vam bodo postregli z domačo ajdovo potico in vam predstavili ljudski inštrument »gudalo«. Dan bomo zaključili z večerjo na priznani turistični kmetiji oz. gostišču. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.