Domov arrow Izleti za skupine arrow Srbija arrow Beograd - 3 dni

TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .


OBVESTILO

URNIK od 01.08. – 31.08.2020

Od 01.08. do 31.08.2020 bo turistična agencija MIVAX odprta od 10:00 do 14:00 ure.

Sobote in prazniki zaprto.

 

 
Beograd - 3 dni Natisni E-pošta

B E O G R A D

1.dan: NOVA GORICA - BEOGRAD

Odhod avtobusa  v večernih urah, z zbirališča po dogovoru. Vožnja mimo Zagreba in po avtocesti mimo Slavonskega Broda in Sremske Mitrovice v BEOGRAD, kamor bomo prispeli v jutranjih urah.

2.dan: BEOGRAD

Najprej krožni avtobusni ogled znamenitosti, nato se bomo zapeljali na Kalamegdan, od koder je čudovit pogled na mesto; sprehod po znameniti beograjski trdnjavi. Sledi ogled Dedinj, muzeja 25. maja in Hiše cvetja. Popoldne nastanitev v hotelu in nekaj časa prosto za osvežitev oz. sprehod po mestu, nakupovanje in individualne oglede mesta, ... Večerjo nam bodo pripravili v restavracij Tri Šešira na Skadarliji. Po večerji možnost obiska pestrega nočnega življenja. Nočitev v hotelu.

3. dan: BEOGRAD - NOVA GORICA

Po zajtrku se bomo odpravili  v mestno središče in si ogledali: Trg republike z zveznim parlamentom, mestna hiša, Terazije, Študentski trg, Varoš kapija, Novi Beograd, Narodno gledališče, Narodni muzej, dvor kneginje Ljubice, stolnica, pravoslavna cerkev Sv. Save... Po sprehodu možen ogled Beograda z ladjico po Savi in Donavi (doplačilo). Sledi vožnja s krajšimi postanki proti domu. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.