Domov arrow Izleti za skupine arrow Hrvaška arrow Slapovi Krke - Paklenica - 3 dni

TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

 

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .

 

OBVESTILO

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da imamo do nadaljnjega pisarno odprto po sledečem urniku:

od 09:00 do 16:00 ure

Sobote in prazniki zaprto.

Za informacije izven urnika smo dosegljivi preko vseh naših elektronskih naslovov.


Slapovi Krke - Paklenica - 3 dni Natisni E-pošta

SLAPOVI KRKE - PAKLENICA

1. dan: NOVA GORICA - VODICE

Odhod avtobusa iz Nove Gorice v popoldanskih urah, z zbirališča po dogovoru. Vožnja proti hrvaški meji ter dalje mimo Rijeke in Senja, po avtocesti do Vodic. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev.


2. dan: VODICE - NP KRKA - ŠIBENIK - VODICE

Po zajtrku v hotelu se opravimo na ogled NP KRKA. Občudovali bomo kako je reka Krka v razmeroma kratkem toku ustvarila globoke kanjone, številne slapove - najvišji Skradinski buk 46 m - in jezera. Po želji se bomo odpravili tudi na otoček Visovac (doplačilo), kjer je prava oaza miru in tišine ter si ogledali zanimiv samostan iz 15. stoletja. Popoldne sledi postanek v Šibeniku za ogled najpomembnejših znamenitosti. Vožnja do hotela, večerja in nočitev.

 

3. dan: VODICE - ZADAR - NP PAKLENICA - NOVA GORICA

Po zajtrku v hotelu vožnja mimo Zadra. Postanek za ogled mesta. Nato dalje do NP PAKLENICA. Vodnik nam bo predstavil bogat rastlinski in živalski svet tega enkratnega naravnega bisera. Poleg visokih skal, gozdov in jam se bomo tu srečali z več kot 200 vrstami ptic in ostalih živalskih vrst. Prepustili se bomo temu naravnemu fenomenu, ki je navdih za vsakogar. Pozno popoldne povratek proti domu s krajšimi vmesnimi postanki.  Prihod domov je predviden v pozni večernih oz. nočnih urah.