Domov arrow Izleti za skupine arrow Hrvaška arrow Slapovi Krke – Kornati - Paklenica - 3 dni

TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

 

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .

 

OBVESTILO

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da imamo do nadaljnjega pisarno odprto po sledečem urniku:

od 09:00 do 16:00 ure

Sobote in prazniki zaprto.

Za informacije izven urnika smo dosegljivi preko vseh naših elektronskih naslovov.


Slapovi Krke – Kornati - Paklenica - 3 dni Natisni E-pošta

OBIRANJE MANDARIN V DOLINI NERETVE

1. dan: NOVA GORICA-SENJ-MAKARSKA RIVIERA

Odhod avtobusa iz Nove Gorice ob 5. uri. Vožnja proti Hrvaški meji, mimo Rijeke in Senja ter dalje po avtocesti mimo Šibenika na Makarsko riviero, ki je poznana po svojih čudovitih plažah. Nastanitev v enem od hotelov na Makarski rivieri. Popoldne možnost kopanja, sprehodov ob morju, ob doplačilu panoramska vožnja z ladjo po Makarski rivieri. Zvečer večerja in prenočevanje.

2. dan: DOLINA NERETVE

Po zajtrku se bomo mimo Baćinskih jezer zapeljali v dolino Neretve. Dan bo namenjen obiranju mandarin in uživanju ob čudovitih pogledih na zelena drevesa polna dišečih in sočnih oranžnih mandarin. Ob prihodu nam bodo postregli s pijačo dobrodošlice, nato pa bomo začeli z »berbo«. Seveda pa ne bomo nabirali ves dan. S posebnimi neretvanskimi čolni »trupicami« bomo zapluli po slikovitih kanalih reke Neretve in njene delte, opazovali in fotografirali naravo, številne vodne ptice, čudovito okolje in še kaj. Domačini nam bodo pripravili pristno domače kosilo z zabavo v tipični restavraciji. Tam ali ob poti proti hotelu boste lahko po želji nakupili še nekaj pridelkov iz delte Neretve (suhe fige, travarica, paradižnik, ...). Pozno popoldne se bomo zapeljali nazaj proti hotelu, kjer se bomo po večerji še skupaj poveselili in se pogovorili o doživetjih pri obiranju mandarin in vožnji po nepozabni delti Neretve. Prenočevanje.

3. dan: MAKARSKA RIVIERA-SPLIT-TROGIR-PRIMOŠTEN-NOVA GORICA

Po zajtrku se bomo zapeljali v Makarsko. Postanek za sprehod po mestu ali ob morju. Sledi vožnja ob obali do Omiša. Kratek postanek v Omišu za ogled slikovitega kanjona reke Cetine, nato nadaljevanje potovanja v dalmatinsko prestolnico. Postanek za sprehod po vedno živahni »splitski rivi« ali do Diklecianove palače in ozkih mestnih ulicah oz. kosilo. Pot nadaljujemo po obalni cesti ob Kaštelanskem zalivu mimo Trogira in ob morju do Marine. Mimo Rogoznice pridemo v Primošten, nato pa nadaljujemo pot ob morju do Šibenika, in po avtocesti dalje proti domu. Prihod v Novo Gorico v poznih večernih urah.