Domov arrow Izleti za skupine arrow Hrvaška arrow Plitvice - 2 dni

TUDI PRI NAS S TURISTIČNIM BONOM NA POČITNICE

 

Turistični bon lahko unovčite za počitnice v večini namestitev, s katerimi direktno sodelujemo in sprejemajo turistične bone. Z rezervacijo počitnic v naši agenciji dodatnih stroškov ne boste imeli.

Za več informacij nas kontaktirajte na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .

 

OBVESTILO

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da imamo do nadaljnjega pisarno odprto po sledečem urniku:

od 09:00 do 16:00 ure

Sobote in prazniki zaprto.

Za informacije izven urnika smo dosegljivi preko vseh naših elektronskih naslovov.


Plitvice - 2 dni Natisni E-pošta

1. dan:  NOVA GORICA - PLITVICE

Odhod avtobusa iz Nove Gorice v zgodnjih jutranjih urah, z zbirališča po dogovoru. Vožnja proti hrvaški meji. Po opravljenih obmejnih formalnostih se odpeljemo mimo Karlovca, po rodovitni dolini Korane, odpeljali do Slunja in naprej proti narodnemu parku PLITVIŠKA JEZERA. Plitviška jezera so eden najlepših naravnih pojavov v Evropi in so pod okriljem svetovne organizacije UNESCO. Po parku se bomo zapeljali z ladjico in panoramskim avtobusom, užitek pa bo tudi sprehod po številnih stezicah in poteh. Proti večeru namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

 

2. dan:  PLITVICE - SENJ - OPATIJA - NOVA GORICA

Po zajtrku v hotelu se odpravimo pri morju do SENJA. Postanek za sprehod in kavico. Nadaljevanje poti pri OPATIJI, ki je med najbolj priljubljenimi jadranskimi letovišči. Začetki njenega turističnega življenja segajo z Villo Angiolino že v leto 1844. Njeno zaledje pa privablja predvsem ljubitelje kulturnih starin, naravnih lepot in gastronomskih posebnosti.    Pozno popoldne povratek proti domu s krajšimi vmesnimi postanki.